HIV-infektsiooni ravi arengust Eesti esimese patsiendi näitel - Raukas, Marika; Zilmer, Kai (Eesti Arst, 2018)
Artikli eesmärk on näidata, et hea tahtmise, järjekindluse ja koostööga ning tänu meditsiini arengule on enneaegsele surmale määratud patsientidel võimalusi rohkem, kui oskasime loota.