Arstide palgad tõusevad 1. aprillist - Rehemaa, Katrin (Eesti Arst, 2007)
16. märtsil kirjutasid Eesti Haiglate Liit, valitsust esindav sotsiaalminister, Eesti Õdede Liit ja Eesti Tervishoiutöötajate Ametiühingute Liit alla palgakokkuleppele. Eesti Arstide Liit (EAL) ja Eesti Keskastme Tervishoiutöötajate Kutseliit (EKTK) sellele lepingule oma allkirja ei andnud. Miks? Eesti Arst 2007; 86 (3): 155–156