Kas bioloogilised ravimid toovad paradigma muutuse psoriaasi ravis? - Volke, Annika (Eesti Arst, 2007)
Psoriaas on krooniline ägenemistega kulgev nahahaigus, millel tervistav ravi puudub. Traditsioonilise ravi eesmärgiks on olnud eelkõige sümptomite kontrolli alla saamine. Nüüdseks on oma efektiivsust näidanud ka mitmed bioloogilised ravimid – rekombinantsed proteiinid –, mis on disainitud blokeerima spetsiifilisi astmeid immuunaktivatsioonis. Nende vahendite suurem selektiivsus, kliiniline efektiivsus ja suhteline ohutus pakub alternatiivi keskmise raskusega ning raske psoriaasi ravis. Eesti Arst 2007; 86 (3): 193–200