EAP konverentsi kava (Eesti Arst, 2007)
Eesti arstkond on sel talvel näidanud oma kadestamisväärset ühtsust ja tugevust palgatõusu ja kogu tervishoiu parema käekäigu eest võideldes. Usume, et kevadeks on tulemused vormistatud ja palgalepe alla kirjutatud. Siis on just paras aeg koguneda arstide päevadele, et konverentsil erialast tarkust koguda, näitusel meditsiinifirmade uudistega tutvuda ja vahepeal heade kolleegidega mõnusat juttu puhuda.