Eesti Arstide Liit läbi 20 aasta. Sõna on EALi presidentidel (Eesti Arst, 2008)
RANDO TRUVEEAL-I PRESIDENT10.02.1990-19.10.1991 Ajal, mil mina olin EALi president, toimusid Eestis pöördelised muutused: võitlus Eesti iseseisvumise eest ja vabariigi vabanemine okupatsioonist. Tolle aja poliitiline situatsioon mõjutas oluliselt ka EALi tegevust nendel päevadel. Eesti Arst 2008; 87(6):476−481