IN MEMORIAM Professor Mart Kull (Eesti Arst, 2008)
Ootamatult lahkus meie seast kolleeg, õpetaja, arst, karismaatiline ja novaatorlik isiksus, TÜ ja TÜ Kliinikumi kõrvakliiniku juhataja professor Mart Kull. Eesti Arst 2008; 87(5):388