ÕNNITLEME Astrid Saava 70 (Eesti Arst, 2008)
25. veebruaril 2008 tähistas oma 70. sünnipäeva arstiteaduskonna emeriitprofessor Astrid Saava. Pühendunud terviseteadlasena on ta Tartu Ülikoolis oma teadmisi jaganud juba üle 40 aasta. Astrid Saava lõpetas TÜ arstiteaduskonna 1962. a ning seejärel suunati ta tööle hügieenikateedrisse.Eesti Arst 2008; 87(3):229