Tervisesüsteemid, tervis ja jõukus - Sinisalu , Väino (Eesti Arst, 2008)
Tervisesüsteemide, tervise ja jõukuse teemale on pühendatud 25.–27. juunini 2008 Tallinnas korraldatav WHO Euroopa regiooni ministrite konverents.Eesti Arst 2008; 87(2):84−86