Endel Veinpalu 80 (Eesti Arst, 2009)
Endel Veinpalu on sündinud 27. veebruaril 1929 Läänemaal, 1948. a lõpetas ta kuldmedaliga Lihula Keskkooli. Haridustee jätkus Tartu Ülikooli arstiteaduskonnas. Juba teisel kursusel hakkas ta tegelema teadustööga.Eesti Arst 2009; 88(6):455