Bipolaarse häire diagnostika ja ravi - Jaanson, Peeter (Eesti Arst, 2009)
Viimastel aastatel on teadmsed bipolaarse häire ravi võimaluste kohta oluliselt täienenud. Eesti Psühhiaatrite Selts on bipolaarse häire ravis võtnud aluseks Canadian Network for Mood and Anxiety Treatments’i 2005. ja 2007. aastal ajakohastatud ravijuhendi. Bipolaarse häire nurgakiviks on farmakoteraapia, mis on tõhus vaid siis, kui multidistsiplinaarne ravimeeskond rakendab lisaks psühhosotsiaalseid sekkumisi.Eesti Arst 2009; 88(3):188−202