2. tüüpi diabeedi ravimid III: glitasoonid - Volke, Vallo (Eesti Arst, 2009)
Glitasoonid ehk täpsema nimega tiasolidiindioonid on olnud aktiivses kliinilises kasutuseskümmekond aastat. Kuna glitasoonid mõjustavad diabeedi patogeneesi olulist lüli –insuliinitundlikkust, on nende ravimitega olnud seotud küllaltki suured lootused.Eesti Arst 2009; 88(2):131−134