Meditsiinidoktor Annika Reintam - Starkopf, Joel (Eesti Arst, 2009)
5. septembril 2008 kaitses Tartu Ülikooli arstiteaduskonna nõukogus doktorikraadiAnnika Reintam. Töö „Gastrointestinaalne puudulikkus intensiivravi haigetel“ valmis Tartu Ülikooli anestesioloogia ja intensiivravi kliinikus, juhendajateks olid prof Joel Starkopf ja külalisprofessor Hartmut Kern. Oponeeris dr Manu Malbrain Antverpeni Ülikoolist.