Arstiteaduskond 2010/2011. õppeaasta hakul - Starkopf, Joel (Eesti Arst, 2010)
Lõppenud õppeaasta ei olnud ühelegi õppeasutusele kerge. Kogu ühiskonda mõjutanud eelarvekärped ei jätnud puudutamata ka arstiõpet. Eesti Arst 2010; 89(9):533−535