Kõrgvererõhktõve raviga seonduvad probleemid (Eesti Arst, 2010)
Kõrgvererõhktõvega seonduvad mitmesugused kardiovaskulaarsed, tserebrovaskulaarsed ja neerutüsistused. Nende ja ravimata (puudulikult ravitud) kõrgvererõhktõve juhtude esinemissagedus on jätkuvalt suur kogu maailmas. Eesti Arst 2010; 89(9):560