Ravisoostumuse parandamine on arteriaalse hüpertensiooni suurim terapeutiline reserv (Eesti Arst, 2010)
Meditsiini võimalused ning iseäranis selle farmakoterapeutiline arsenal on viimastel aastakümnetel arenenud tohutu kiirusega ning loonud järjest uusi ja tõhusamaid võimalusi patsientidele oma haigustega paremal viisil toime tulla. Eesti Arst 2010; 89(7−8):513−520