Meditsiinidoktor Siim Suutre (Eesti Arst, 2010)
Tartu Ülikooli (TÜ) anatoomia instituudi teadur Siim Suutre kaitses 26. veebruaril 2010 TÜ arstiteaduskonna nõukogu ees meditsiinidoktori väitekirja „Role of TGF-β isoforms and osteoprogenitor cells in the pathogenesis of heterotopic ossifi cation. An experimental and clinical study of hip arthroplasty“ („TGF-β isovormide ja luukoe eelrakkude roll heterotoopse ossifikatsiooni patogeneesis. Eesti Arst 2010; 89(5):373