Dotsent Rein Pähkla mälestusseminar geneerilistest ravimitest - Irs, Alar (Eesti Arst, 2010)
5. aprillil 2010 toimus vanas anatoomikumis Eesti Farmakoloogia Seltsi (EFS) geneerilisi ravimeid käsitlev seminar, mis oli pühendatud Tartu Ülikooli kliinilise farmakoloogia varalahkunud dotsendi Rein Pähkla (27.04.1966–05.10.2004) mälestusele. Eesti Arst 2010; 89(5):369−370