Trombektoomia ägeda ajuinfarkti korral - Sonn, Katrin; Õunapuu, Anne; Margus, Sulev; Tomberg, Tiiu; Sinisalu , Väino (Eesti Arst, 2013)
29.11.2012 kell 10.30 tõi politsei 54aastase meespatsiendi TÜ Kliinikumi erakorralise meditsi ini osakonda. Patsient leiti oma autost maanteelt kõne- ja liikumisvõimetuna, politsei kahtlustas joovet. Tunnistajate sõnul töötas patsient küttefirmas ja haigestumise hommikul oli ta suundumas tööle. Haigestumise hetkest alates oli hinnanguliselt möödunud 1–1,5 tundi.Eesti Arst 2013; 92(2):98–101