Urmas Kruuse: patsiendile peab jääma võimalus valida (Eesti Arst, 2014)
Patsiendikeskses tervishoiusüsteemis peab inimesel olema teatud erialade puhul võimalus valida, kas pöörduda haigekassa raha eest haiglavõrgu arengukava haiglasse või erahaiglasse, rääkis minister Urmas Kruuse Med24 toimetajale Madis Filippovile.Eesti Arst 2014; 93(5):253–254