Margus Punab peab olulisimaks saavutuseks meeste soospetsiifiliste tervisemurede teadvustamist - Filippov, Madis (Eesti Arst, 2016)
Äsja 10. aastapäeva tähistanud Tartu Ülikooli androloogiakeskuse olulisimaks saavutuseks on meeste soospetsiifi liste tervisemurede ulatuslik teadvustamine meie ühiskonnas, ütles keskuse juht Margus Punab intervjuus Med24 toimetajale Madis Filippovile. Eesti Arst 2016; 95(1):4–7