Kas tervishoiu korraldus tagab, et haiged lapsed leitakse üles ja suunatakse õigel ajal nende vajadustele vastavale ravile? - Kuusepalu, Pille; Vain, Mart; Haldna, Liina (Eesti Arst, 2016)
Eesti Arst 2016; 95(11):705–707