Artiklipreemiad - toimetus, Eesti Arsti (Eesti Arst, 2017)
Kliinikumi preemia ajakirja Eesti Arst parimale teadusartiklile. Ida-Tallinna Keskhaigla preemia ajakirja Eesti Arst parimale haigusjuhu kirjeldusele. Pohja-Eesti Regionaalhaigla preemia ajakirjas Eesti Arst ilmunud parima artikli eest.