Insomniast ja selle ravivõimalusest meditatiivsete meetoditega - Külmäsu, Alvar (Eesti Arst, 2017)
Insomnia on üks tavalisemaid täiskasvanute uneprobleeme. See halvendab mõne haiguse prognoosi ning suurendab erinevatesse kroonilistesse haigustesse haigestumise riski. Insomnia on aladiagnoositud ja selle ravivõimalused on kättesaadavuse või talutavusega seotud probleemide tõttu piiratud. Artiklis on käsitletud meditatiivsete ravivõtete teaduspõhisust insomnia ravis. Eesti Arst 2017; 96(3):149–154