Vereülekandega seotud äge kopsukahjustus - Rumjantseva, Ksenia; Rohtla, Kadri (Eesti Arst, 2018)
Vereülekandega seotud äge kopsukahjustus (ingl transfusion-related acute lung injury, TRALI) on potentsiaalselt eluohtlik äge vere ja selle komponentide ülekande järgne tüsistus. Artiklis on esitatud kahe haigusjuhu kirjeldus. Eesti Arst 2018; 97(5):269–271