Kliinikumi preemia ajakirja Eesti Arst parimale teadusartiklile. Ida-Tallinna Keskhaigla preemia ajakirja Eesti Arst parimale haigusjuhu kirjeldusele. Põhja-Eesti Regionaalhaigla preemia ajakirjas Eesti Arst ilmunud parima uurimusartikli eest. - Eesti Arsti toimetus (Eesti Arst, 2022)
Eesti Arst 2022; 101(1):59