In memoriam Helje Kaarma - Tartu Ülikooli naistekliinik; Tartu Ülikooli bio- ja siirdemeditsiini instituudi anatoomia osakond; Eesti Looduseuurijate Seltsi antropoloogiasektsioon; Tartu Ülikooli meditsiiniteaduste valdkond (Eesti Arst, 2022)
Eesti Arst 2022; 101(2):133