Reieluu proksimaalse osa tugevus ja Singhi indeks - Koha, Rein (Eesti Arst, 2002)
Eksperimendis, kus reieluu pähikut mõjutati reieluu diafüüsiga ristisuunalise jõuga kuni reieluumurru tekkeni ning leiti, et reieluukaela piirkonna mineraalainete sisalduse ja luu tugevuse vahel puudub korrelatsioon. Seega, osteoporoosi väljendusaste ei ole alati luu tugevuse näitajaks. Luu tugevuse tagab ka I tüüpi kollageeni fraktsioon, tema vedelkristallilised omadused. Eesti Arst 2002; 81 (12): 780–782