Tsütoloogia patoloogia osana tänapäeva meditsiinis - Lapidus, Natalia (Eesti Arst, 2002)
Elusrakk on looduse kõige tähtsam leiutis. Raku suutlikkus pidevalt säilitada tasakaalu, mille ilminguks on elu, peaks pidevalt hämmastama iga mõtlevat inimest.Sir Rudolf Peters Eesti Arst 2002; 81 (12): 789–794