Kroonilise obstruktiivse kopsuhaiguse ja diagnoosimata tuberkuloosi juhtum - Raidjuk, Leonid; Lapidus, Natalia (Eesti Arst, 2002)
Artiklis on kirjeldatud kroonilise obstruktiivse kopsuhaiguse ning kopsu ja neerupealiste tuberkuloosi juhtumit. Tuberkuloos diagnoositi alles lahangul. Eesti Arst 2002; 81 (12): 816–818