Põletushaavade ravi lastel TÜ Kliinikumi kirurgiakliiniku lastekirurgia osakonnas aastatel 1998–2001 - Värimäe, Eda-Ann; Eller, Maret (Eesti Arst, 2002)
Artiklis on võrreldud põletushaavade ravitulemusi aastatel 1998–1999, kui kasutati valdavalt konservatiivse ravi meetodeid, perioodiga 2000–2001, kui oli kasutusel varajane nekrektoomia ja nahatransplantatsioon. Varajane operatiivne ravi kiirendab haigete paranemist, lühendab statsio- naarse ravi kestust ning ravi maksumust. Eesti Arst 2002; 81 (12): 825–830