Ajakiri eesti arstile - Kalling, Ken (Eesti Arst, 2002)
Esimene eestikeelne kohalikele erialainimestele mõeldud meditsiiniline ajakiri Eesti Arst hakkas ilmuma 1922. Aastatel enne Eesti Arsti ilmuma hakkamist oli juhtivaks eestikeelseks meditsiiniperioodiliseks väljaandeks olnud H. Koppeli toimetatav ajakiri Tervis. Eesti arstkonna pingutused emakeelse erialakirjanduse väljaandmiseks täitsid esiteks ülla eesmärgi, kujundades erialase eesti keele. Tehtud töö tulemusi võib näha ka laiemas kontekstis – eestikeelse kõrghariduse ja teaduse loomisel.