Balti Dermatoveneroloogide Assotsiatsioon - Silm, Helgi (Eesti Arst, 2003)
Balti Dermatoveneroloogide assotsiatsioon moodustati kohe pärast Läti, Leedu ja Eestiiseseisvumist 1991. a. Ürituse eestvedajaks oli professor Andris Rubins Riiast, kes valiti ka assotsiatsiooni presidendiks. Asepresidendiks valiti prof Herman Vahter Eestist ning prof Genovaide Lapinskaite Leedust. 2000. a septembrini oli Eesti poolseks asepresidendiks dotsent Elle Elberg ning 2000. a septembrist praeguse ajani on prof Helgi Silm