Järjepidevusest peremeditsiinis - Maaroos, Heidi-Ingrid; Tähepõld, Heli (Eesti Arst, 2003)
Tänapäeval areneb perearstiabi järjepidevus personaalselt patsiendi-arsti kontakti järjepidevuselt organisatoorsele järjepidevusele. Patsiendile tagab järjepidevuse eelkõige pöördumine perearsti kui esimese kontakti arsti poole. Perearsti töökorraldus ning kontaktid teiste erialadega võimaldavad perearstil anda järjepidevat abi oma patsientidele. Eesti Arst 2003; 82 (8): 567–570