Helle Nurm 65 (Eesti Arst, 2003)
Staaþikas närviarst Helle Nurm on sündinud 25. jaanuaril 1938. a Viljandis. 1956. a lõpetas ta Pärnu L. Koidula nim II Keskkooli ja 1962. a Tartu Ülikooli arstiteaduskonna.