Professor Ernst Raudam – novaator Eesti meditsiinis - Paimre, Ruth; Sinisalu , Väino (Eesti Arst, 2004)
Professor Ernst Raudam (21.04.1915–11.08.1992) on meie nooremale arstide põlvkonnale tuntud vanematelt kolleegidelt kuuldu põhjal, enne 1985. a TÜ lõpetanud arstidele oli ta õpetaja ja eeskuju.