10 aastat Tartu Ülikooli Soome Arstiüliõpilaste Seltsi asutamisest - Sinisalu , Väino (Eesti Arst, 2005)
Tartu Ülikooli arstiteaduskonnas õpib 2005/2006. õppeaastal 120 üliõpilast Soomest. Enamik neist on koondunud Tartu Ülikooli Soome Arstiüliõpilaste Seltsi (TASLO – Tarton Suomalaiset Lääketieteen Opiskelijat). Praegu on seltsil 98 liiget. 3. detsembril tähistas TASLO oma 10. sünnipäeva. Pidulikust üritusest võtsid osa ka Soome Arstide Liidu (SAL) president Pekka Anttila, liidu peasekretär Heikki Pälve ning liidu eelmine peasekretär Markku Äärimaa. Eesti Arst 2005; 84 (12): 882–884