Diabeedipäev perearstidele ja pereõdedele Tartus - Vinogradova, Tatjana (Eesti Arst, 2005)
4. novembril 2005. a toimus Atlantise konverentsikeskuses Tartu Ülikooli polikliiniku ja peremeditsiini õppetooli ning ülikooli sisekliiniku eestvedamisel diabeedipäev perearstidele ja pereõdedele. See oli pühendatud ülemaailmsele diabeedipäevale, mis on 14. novembril. Eesti Arst 2005; 84 (11): 787–790