IN MEMORIAM Professor Natan Elštein (Eesti Arst, 2005)
„Hirmus ei ole mitte surm ise, kuivõrd mõistmine, et pärast seda on kõik niisamuti nagu enne, ainult sind ei ole. Õitsevad piibelehed, lõhnavad männid, laulavad linnud...”