Meditsiini Interneti-aadresse, mida tasub teada (Eesti Arst, 2005)
Internetis on kõrvuti tasuliste lehekülgedega, mille kasutamiseks on vaja parooli, ka tasuta lehekülgi, mis sisaldavad huvitavat ja vajalikku infot. Järgnevalt on esitatud loetelu tasuta Interneti-lehekülgedest, mis võiksid huvi pakkuda arstidele ja õdedele. Eesti Arst 2005; 84 (10): 756–757