Tartu Ülikooli tehnoloogiainstituut jätkab tööd uues hoones - Sinisalu , Väino (Eesti Arst, 2005)
Tartu Ülikooli tehnoloogiainstituudi (TÜTI) uus hoone Tartus Nooruse tn 1 (kunagine ühis elamu) avati pärast renoveerimist pidulikult 26. augustil 2005. See on esimene hoone Maarja mõisa väljale loodavas tehnoloogialinnakus. Eesti Arst 2005; 84 (9): 647–648