LISA Teadurite, õppejõudude ja magistrantide teaduskonverentsi teesid (Eesti Arst, 2005)
II tüüpi diabeedile (DM2) iseloomuliku intensiivse aterosklerootilise protsessi üheks põhjuseks peetakse põletikulise fooni kõrgenemist neil haigetel. Eesti Arst 2005; 84 (9): 650–697