Eesti meedikud tsunami põhjustatud kriisikoldes - Sinisalu , Väino (Eesti Arst, 2005)
Kagu-Aasiat laastanud, kümneid tuhandeid inimohvreid nõudnud ja miljarditesse dollaritesse ulatuvat kahju põhjustanud tsunami ohvreid olid abistamas ka Eesti meedikud.