Tallinna abilinnapea Diana Ingerainen: perearstisüsteem areneb positiivses suunas - Sinisalu , Väino (Eesti Arst, 2005)
Hiljaaegu Tallinna abilinnapea ametisse astunud dr Diana Ingerainen, erialalt perearst, on analüüsinud Tallinna perearstisüsteemi olukorda. Avaldame tema vastused peatoimetaja Väino Sinisalu küsimustele. Eesti Arst 2005; 84 (6): 445-446