Ravimiamet teatab: 1. märtsil jõustus uus ravimiseadus (Eesti Arst, 2005)
1. märtsil jõustus uus ravimiseadus, mis reguleerib ravimite käitlemist, uurimist, müügilubasid, sissevedu, reklaami jmt. Ravimiseaduse eesmärgiks on tagada, et Eestis kasutatavad ravimid on kvaliteetsed, toimivad ning eesmärgipärasel kasutamisel ohutud, ning edendada ravimite mõistlikku kasutamist.