Informatsioon ajakirja toimkonnalt. Information from the editorial team. Information des Redaktionsteams - Raudjärv, Matti (Estonian Discussions on Economic Policy, 2019)
Järgmine, XXVIII majanduspoliitika teaduskonverents toimub / Die nächste, XXVIII wirtschaftspolitische Konferenz findet statt / The next, XXVIII scientific conference on economic policy will be held: 25.-27.06.2020 (Eesti-Estland-Estonia) – Jäneda: Majanduspoliitika Euroopa Liidu riikides – aasta 2020: Tartu rahuleping – 100 / 100 aastat Eesti Vabariigi esimesest põhiseadusest (kehtis aastatel 1920–1933) Die Wirtschaftspolitik in den EU-Mitgliedsstaaten – 2020: Friedensvertrag von Tartu – 100 / Vor 100 Jahren trat die erste Verfassung der Republik Estland in Kraft (1920–1933) Economic Policy in the EU Member States – 2020: Peace Treaty in Tartu – 100 / 100 years from the first Constitution of the Republic of Estonia (was in effect from 1920 to 1933)