Teaduskonverents ühest epohhist Eesti teoloogia ajaloos: „Elmar Salumaa 100” Tartu Ülikoolis ja EELK Usuteaduse Instituudis 09.–10.05.2008 - Põder, Thomas-Andreas (Usuteaduslik Ajakiri, 2008)
No abstract