Kõrgkoolide lõpetajad - Ajakiri, Usuteaduslik (Usuteaduslik Ajakiri, 2007)
TÜ usuteaduskonnas kaitstud doktoriväitekirjad 2007 TÜ usuteaduskonna bakalaureuse-, magistriõppe ja õpetajakoolituse lõputööd 2007 EEKBKL Kõrgema Usuteadusliku Seminari diplomitööd 2002–2007 EELK Usuteaduse Instituudi lõputööd 2001–2007 Eesti Metodisti Kiriku Teoloogilise Seminari diplomitööd 2004–2007 Tartu Teoloogia Akadeemia diplomitööd 2005–2007